Kontaktirajte nas

About image

Moja zgodba

Zgodba delavnice se je pričela pred 25 leti, v majhni kletni sobici v hiši moje mame. Seveda so bili, kot se spodobi, začetki vse prej, kot lahki. Ni skrivnost, da je kakšen kos gline končal na zidu sobice, vendar obupala nisem nikoli. Vztrajnost in trdo delo sta obrodila sadove. Nastajati so pričeli prvi izdelki, ki sem jih lahko z veseljem postavila na prodajne police, obenem pa sem za svoje umetniške izdelke prejela tudi nekaj nagrad, na kar sem še posebej ponosna.

 

Delavnica

Sčasoma je kletna sobica postala pretesna in le dvoje rok ni zmoglo vsega dela. Realnost je postala resna, moderna delavnica, ki se razprostira na več kot 200 kvadratnih metrih in v kateri poleg mene, s svojimi spretnimi rokami izdelke oblikujejo in izdelujejo tudi moji super punci Tamara in Suzana ter mama Ela, ki mi je nesebično stala ob strani in pomagala vse od začetkov mojega ustvarjanja.

 

Uporabnost

Od samega začetka ustvarjanja se trudim, da so naši izdelki ne le na oko lepi, temveč tudi praktični in uporabni. Sčasoma je število izdelkov raslo in trenutno naš asortima obsega veliko različnih izdelkov, ki jih z veseljem ponudimo našim strankam. Seveda poleg ustaljenih linij izdelkov v naši delavnici z veseljem ustvarimo tudi unikatni kos narejen po vaših željah in zamislih.

 

Zaslužna ekipa:

 • Certifikat Vsi izdelki naše delavnice so ročne izdelave in imajo certifikat
 • Tamara, Suzana in moja mama vsak izdelek svojo zgodbo in dušo in ne predstavlja le kupček oblikovane in popečene gline!

 

Certifikat

Vsi izdelki naše delavnice so ročne izdelave in imajo certifikat, zato sama velikokrat pravim, da ima vsak izdelek svojo zgodbo in dušo in ne predstavlja le kupček oblikovane in popečene gline.

Številne zadovoljne stranke mi predstavljajo iskren dokaz, da vložen trud, volja in solze iz tiste male kletne sobice niso bili zaman, obenem pa nam vsem v delavnici predstavljajo največji motiv za nove izzive.

Delavnica in ogled izdelkov

Pšata 15, 1262 Dol pri Ljubljani, Slovenija
Tamara Horvat: +386 040 895 295
Email: info@unikatna-keramika

Certifikat ustreznosti

 • Naslov Horvat Mateja - unikatna oblikovalka
  Pšata 15a, 1262 Dol pri Ljubljani
  ID za DDV: SI44056265
  Slovenija
 • Telefonski kontakt +386 40 895 295
 • Pošlji povpraševanje [email protected]
Pišite nam
Zapišite nam opombo in odgovorili vam čim prej.
Please type the letters and numbers below